"Καλως ήρθατε!" μουσική λαϊκο-παραδοσιακή βραδιά

Μια μοναδική βραδιά οργάνωσε το Χορευτικό Εργαστήρι Νέας Ιωνίας για να καλωσορίσει τα φετινά νέα μέλη του καθώς και για να ξανανταμώσουν τα παλιά. Η ευρύχωρη αίθουσα του "Ανατόλια", ευγενική παραχώρηση του 5ου Λυκείου/7ου Γυμνασίου της Νέας Ιωνίας, είχε γεμίσει από το πρωί με εθελοντές-μέλη του Χορευτικού και με την προσωπική τους εργασία ετοιμάστηκε ιδανικά για να υποδεχτεί τους πάντες το βράδυ. 

Ήταν μια βραδιά που τα είχε όλα, μα πάνω απ' όλα χορό και ζωντανή μουσική. Το μουσικό πρόγραμμα είχαν αναλάβει οι Νυχτοβάτες, ένα συγκρότημα που απαρτίζεται από μέλη του Χορευτικού Εργαστηρίου (Θοδωρής Φωτεινός, Αλεξάνδρα Κατσαρού, Κωνσταντίνος Βήχας και Κυριάκος Σαλατέλλης). Ξεχωριστή αναφορά αξίζουν ο Βασίλης Γραμματικός με την γκάιντα του και ο κύριος Παναγιώτης Σταύρου με τον κλαρίνο που "έφεραν" τις μουσικές και την τέχνη τους στο γλέντι καθώς και τις συμμετοχές κι από άλλα μέλη, τη Διονυσία, τη Κωνσταντίνα και τον Νίκο στο τραγούδι που πλαισίωσαν πολύτιμα το μουσικό πρόγραμμα. Κι όλα αυτά με πανταχού παρόντες τον Δημήτρη και τη Μάνθα.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και η ευρύχωρη αίθουσα φάνταζε πια μικρή να χωρέσει όλους τους χορευτές. Νέοι και παλιοί έφυγαν προσδοκώντας το επόμενο συναπάντημα, κάνοντας μια δυνατή αρχή.

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες της εκδήλωσης από την Photo Gallery μας ΕΔΩ