Αποκριάτικο Παραδοσιακό Ξεφάντωμα στο "Ανατόλια"

Η αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου Λυκείου αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τα μέλη και τους φίλους του Χορευτικού Εργαστηρίου Δήμου Νέας Ιωνίας. Το αποκριάτικο ξεφάντωμα σε παραδοσιακούς ρυθμούς διατηρήθηκε αμείωτο, όπως και το κέφι, καθ΄όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Μασκαράδες, πειράγματα και πανω απ΄όλα χορός με ζωντανή μουσική πλημμύρισαν την ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα. Την τιμητική τους είχαν αποκριάτικα ακούσματα με σκωπτικό περιεχόμενο. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση χορών και αποκριάτικων δρωμένων από τους μικρους χορευτές του Εργαστηρίου. Στη συνέχεια το χοροστάσι γεμισε και δεν άδειασε παρά μονάχα τις πρώτες πρωινές ώρες. Η ορχήστρα "Νυχτοβάτες" που αποτελείται από μέλη του Χορευτικού αλλά και οι Βασίλης Γραμματικός και Γιάννης Τολιόπουλος, σε γκάιντα και κλαρίνο, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Τάκης Κωστάκης, ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Λουκάς Χριστοδούλου, ο αντιδήμαρχος Φ.Τσοπάνογλου, οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, Π.Μανούρης, Δ.Θωμαΐδου, Γ.Τσοπανίδης καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ξ.Κυριακόπουλος και Γ.Τσοπανίδου.

 

graphics by Bouldi Eleni