2013 Χορευτικό Εργαστήρι, 20 χρόνια και...

Το Χορευτικό Εργαστήρι, έκλεισε αισίως 20 χρόνια ύπαρξης και συνεχούς δράσης. Σ΄αυτά τα είκοσι χρόνια λοιπόν, τα μέλη και οι δάσκαλοί του, αφιέρωσαν την τρίτη σε σειρά εκδήλωση για φέτος, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ανοικτό θέατρο του άλσους Βεϊκου, την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ. Η εκδήλωση περιελάμβανε χορούς και τραγούδια από την περιοχή της Ικαρίας, της Ανατολικής Ρωμυλίας (Μαυροθαλασσίτικα), της Κεφαλονιάς, της Αργιθέας Καρδίτσας, της Χίου, των Κυθήρων, της επαρχίας Τριγώνου Έβρου, των Βλάχων Σερρών, της χερσονήσου της Ερυθραίας Μικράς Ασίας και από τον Κινίδαρο της Νάξου.

Την εκδήλωσή μας πλαισίωσαν οι μουσικοί:
Βαγγέλης Παπαναστασίου (κλαρίνο), Βαγγέλης Σαραντίδης (βιολί), Ιάκωβος Ηλιάδης (λαούτο), Λάζαρος Ακριβόπουλος (κρουστά), Ηλίας Γάκος (τραγούδι), Γραμματικός Βασίλης (γκάιντα), ενώ είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε την Γιώτα Γρίβα, η οποία μας τραγούδησε τους σκοπούς της Αργιθέας.

 

 


Χόρεψαν μέλη από όλες τις ομάδες του Εργαστηρίου, ενώ τραγούδησαν η Αλεξάνδρα Κατσαρού και η Μαρία Καββαδία.
Θερμές ευχαριστίες για την βοήθεια στους μουσικούς μας και στις ενδυματολόγους μας κα Βάλβη Κατερίνα και κα Αγιασματζή Νίκη, γιατί χωρίς τη βοήθειά τους, δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της εκδήλωσης.