1ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών για παιδιά στο Γραμματικό

Θερμή υποδοχή εισέπραξαν οι μικροί χορευτές του Εργαστηρίου στο 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 στο Γραμματικό Αττικής, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών. Η διοργάνωση φιλοξένησε χορευτές και χορεύτριες μέχρι 12 ετών και το Χορευτικό Εργαστήρι συμμετείχε με αντιπροσωπευτική ομάδα 20 μαθητών των παιδικών τμημάτων.

Η πρόσκληση έγινε από τη χοροδιδάσκαλο του συλλόγου Στέλλα Μισοκοίλη. Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Περιβαντολλογικός Σύλλογος Βαρνάβα, το Δημοτικό Σχολείο Άνοιξης και η παιδική χορευτική ομάδα του συλλόγου γυναικών. 

Οι χορευτές του Εργαστηρίου παρουσίασαν χορούς από τα παράλια της Μ. Ασίας και την Κωνσταντινούπολη. Η αποστολή αναχώρησε από την αίθουσα του Χορευτικού με την συνοδεία των δασκάλων  και των γονέων, με πούλμαν το οποίο το μίσθωσαν οι ίδιοι. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της, η ομάδα του Εργαστηρίου  έτυχε της ζεστής φιλοξενίας των διοργανωτών, οι οποίοι μετά το πέρας της παρουσίασης των χορών, είχαν ετοιμάσει πλούσιο μπουφέ στο ζεστό και φιλόξενο χώρο στον οποίο στεγάζεται ο σύλλογος. Εκεί οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους υπόλοιπους μικρούς συμμετέχοντες και να περάσουν ένα γεμάτο κέφι απόγευμα.

Το λεωφορείο του Χορευτικού αποχώρησε από το φιλόξενο Γραμματικό αργά το βράδυ, έχοντας στις αποσκευές του ωραίες εντυπώσεις και ευχάριστα συναισθήματα!

 

photo by Koios Chr.