Έναρξη Μαθημάτων

Καλό μήνα, καλό φθινόπωρο, καλή χρονιά σε όλους μας!!!! Το Χορευτικό Εργαστήρι ξεκινά ανανεωμένο και με περισσή διάθεση, ένα ακόμη ταξίδι στο χώρο του λαϊκού μας πολιτισμού. Σας περιμένουμε για εγγραφές και πληροφορίες από την Δευτέρα 4 Σεπτέμβρη και κάθε απόγευμα 18:00- 21:00. Έναρξη δραστηριοτήτων τμημάτων ενηλίκων από τη Δευτέρα 11 Σεπτέμβρη.

 

Ένα χορό χορεύουμε, ένα τραγούδι λέμε

  Το Χορευτικό Εργαστήρι Νέας Ιωνίας, πραγματοποίησε το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 στο ανοιχτό θέατρο του Αττικού άλσους, μια μουσικοχορευτική βραδιά αφιερωμένη στα χορευτικά τμήματα των ενήλικων μελών του, αποχαιρετώντας τη φετινή χρονιά.

Read more: Ένα χορό χορεύουμε, ένα τραγούδι λέμε

«Χαρείτε νιες, χαρείτε νιοι…»

  Το Χορευτικό Εργαστήρι Νέας Ιωνίας πραγματοποίησε την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 μια μουσικοχορευτική βραδιά αφιερωμένη στα παιδικά χορευτικά του τμήματα καθώς και στα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών μουσικών οργάνων ενόψει του καλοκαιριού.

  Την χαρούμενη βραδιά προλόγισε ο Πρόεδρος του Σωματείου Ευθύμιος Κωτσικογιάννης, ο οποίος κάλεσε τους μικρούς χορευτές και όλους τους θεατές να απολαύσουν κάθε χορευτικό βήμα των παιδιών και κάθε σκοπό καταχειροκροτώντας την προσπάθεια τους.

Read more: «Χαρείτε νιες, χαρείτε νιοι…»

Το σώμα μας παίζει παραδοσιακά….

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Χορευτικού Εργαστηρίου, φίλοι και χορευτές του, είχαν την ευκαιρία να βιώσουν στα πλαίσια μιας ημερίδας με θέμα «μουσική με το σώμα», μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Η κα Ολυμπία Αγαλιανού, χορεύτρια και φίλη του Εργαστηρίου, παρουσίασε έναν καινούριο σε εμάς τρόπο, ως προς το πώς μπορούμε να αποκτήσουμε την αίσθηση του ρυθμού και της μουσικής πάνω στο σώμα μας. 

Read more: Το σώμα μας παίζει παραδοσιακά….

Page 1 of 4